GEZELLIG LOGEREN IN EEN GUEST HOUSE

Den Grooten Wolsack telt 22 charmante kamers, sommige met eeuwenoude balken die in het gerestaureerde pand bewaard zijn gebleven. Alle kamers hebben plankenvloer, een comfortabel tweepersoonsbed, flatscreen, schrijftafel, gratis Wi-Fi, koffie- en thee- faciliteiten, badkamer met douche, toilet en haardroger.

Den Grooten Wolsack is het vertrekpunt bij uitstek om de stad met haar pleinen en parkjes, kleine straatjes en steegjes, kerken en kapellen en leuke hippe winkels te verkennen. Zowel door toeristen als door zakenmensen erg gewaardeerd.

IN - EN UITCHECKEN, ONTBIJTEN, PARKEREN

Uw wagen kunt u bij aankomst parkeren onder parking Kathedral te Sint Romboutskerkhof aan de deur van het hotel, tegen slechts €17 voor 24u.

Check in is officieel vanaf 14u. Arriveert u voor 14u in MEchelen, dan kunt u uw bagage achterlaten in het hotel. Wij doen onze uiterste best om uw kamer zo spoedig mogelijk gereed te maken.

Check out is voor 10u30.

Het hotel beschikt over een bagageruimte waar wij gedurende de dag uw bagage kunnen bewaren. Wij serveren ontbijt à €16 per persoon in ons restaurant Steakhouse Agnus. Het ontbijt wordt doordeweeks van 7u tot 10u geserveerd in de weekend van 8u tot 11u.

Hotel Den Grooten Wolsack heeft een heerlijke restaurant, uitstekende selectie van Agnus beef en vers gemaakte hamburgers. U kunt ook genieten van een verscheidenheid aan hapjes, samen met een glas kwaliteitswijn, bier of digestieve in ons gezellige lounge bar.

TELEFONISCH RESERVEREN

U kunt elke dag van de week contact met ons opnemen tussen 08u00 en 23u00 via +32 15 569 520

ARRANGEMENTEN

Op elk moment hebben wij voor u interessante arrangementen.  Wenst u hierover meer informatie, neem dan even contact op via +32 15 569 520 of stuur een mailtje aan hotel@dengrootenwolsack.be

stayed at this cute hotel for 3 nights.  The rooms are basic, but
they are taken care with a great attention to detail.  The room
was arranged beautifully and it had a great feeling of tranquility.
My room faced the square and the church and the view was amazing.
The hotel has a courtyard with the most beautiful fountain. I am
sure that summer night when water is running are very relaxing.
The breakfast is a family affaire and the dinner is delicious.  I wish
I would be able to return for the Xmas market, the town looks
like from a children farytale book.

SANDA
UK